Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een Airplaneholder nodig?
We ontdekten dat een veelvoorkomend probleem onder reizigers het feit was dat het heel moeilijk is om films te kijken in een vliegtuig. Airplaneholder maakt dit mogelijk door uw device uit handen te nemen. Zo geniet je handsfree en comfortabel van je eigen content.


Kan ik de Airplaneholder in elk vliegtuig gebruiken?
Ja! De Airplaneholder is universeel bruikbaar in elk passagiersvliegtuig met een tafel clipje. De houder is flexibel, doormiddel van het schroefje aan de zijkant is deze makkelijk over elk vliegtuig clipje heen te drukken. Wanneer Airplaneholder op de stoel is gemonteerd, bepaal je je kijkhoek en draai je deze aan de zijkant aan tot dat het zich klemt. 

 

Hoe groot is de Airplaneholder?
8,5 x 8,5 x 5 cm. (Doos grootte)

 

Is mijn tafeltje ten alle tijden beschikbaar?
Ja! Het tafeltje is volledig functioneel terwijl uw Airplaneholder op de tafelclip is gemonteerd. Zo kun je iets drinken of eten terwijl je naar je favoriete content kijkt!

Wat krijg ik als ik de Airplaneholder koop?
- Airplaneholder
- Een extra bijgevoegde disk
- Bijsluiter in 4 talen

 

Is Airplaneholder ook te gebruiken voor Ipads of E-readers?
Jazeker! Airplaneholder is niet alleen te gebruiken voor smartphones, maar ook voor tablets, iPads of e-readers. Standaard leveren wij een GRATIS disk bij iedere bestelling. Deze disk zorgt ervoor dat het device ook gebruikt kan worden wanneer je ervoor kiest het device in het hoesje te houden. Wij adviseren bij gebruik van een tablet of ipad altijd de disk op het device/de houder te plakken.

 

Kan ik Airplaneholder ook ergens anders kopen?
Ja zeker, Airplaneholder is ook te koop op meerdere luchthavens in Europa en aan boord bij verschillende airlines. 

 

Is Airplaneholder een chinees product?
Airplaneholder is een in Nederland bedacht, ontwikkeld en geproduceerd product. 

 

Kan ik Airplaneholder meerdere keren gebruiken?
Jazeker! Airplaneholder is makkelijk te herbruiken. Wij raden aan de houder niet in het zonlicht te leggen. Hierdoor kan op lange termijn de zuignap uitdrogen en zijn zuigkracht verliezen.  

 

Wat is de functie van de GRATIS disk?
Heb je een device waarbij je deze liever niet uit het hoesje haalt? Of twijfel je of jou achterkant vacuüm zuigt? Geen zorgen! Wij leveren bij iedere bestelling een disk pad. Dit is een sticker die je op de achterkant van het hoesje/device kan plakken, om vervolgens hierop de zuignap vacuüm te zuigen.